headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

De indoor gaat binnenkort weer van start

Ook dit jaar is er voor de Spaarne leden in het winterseizoen (met twee weken onderbreking tijdens de kerstvakantie) de mogelijkheid om te trainen onder deskundige leiding van Eva de Jong (Boot-Fit) en Agnes van der Heijden (Pilates).

Schrijf je in via de website, dit kan tot 18 oktober 2020

 

Boot-Fit onder leiding van Eva de Jong

De Boot-Fit trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en zijn gericht op het bijhouden en verbeteren van de bewegingsmotoriek, de aerobe en anaerobe conditie en de spier conditie met nadruk op de romp spieren. Dit gebeurt tijdens twee trainingen van ieder vijf kwartier op maandagavond onder leiding van Eva de Jong.

Vanwege de Corona Maatregelen zullen de trainingen voorlopig buiten, in de Haarlemmerhout, plaatsvinden. Mocht de situatie het toelaten zal de training weer naar binnen worden verplaatst.

 

Pilates onder leiding van Agnes van der Heijden

Daarnaast is er ook dit jaar weer gelegenheid voor deelname aan Pilates. Deze training richt zich op het creëren van een evenwichtig spiersysteem met ondersteunende ademhalingstechnieken. Deze indoortraining van één uur wordt drie maal gegeven (Maandag van 17-18 en Woensdag van 17-18 en, 18-19 uur) door een gediplomeerde Pilates coach, Agnes van der Heijden.

 

Voor wie?

Voor alle Spaarneleden die gedurende de wintermaanden hun algemene lichaamsconditie willen verbeteren. De training is gelijk voor de gehele groep die aan de training deelneemt. De trainer houdt toezicht op een goede uitvoering, maar iedereen is vrij de oefeningen op eigen niveau en intensiteit uit te voeren.

 

Waar en wanneer?

De Pilates trainingen worden dit jaar gegeven op een nieuwe locatie. Namelijk in de gymzaal van de school "De Parel" aan de Anna van Burenlaan in Haarlem op de volgende tijden:

Maandag 17.00 - 18.00 uur
Woensdag 17.00 - 18.00 uur
Woensdag 18.00 - 19.00 uur

De eerste pilates training is op maandag 19 oktober.

 

De Boot-fit trainingen worden dit jaar, vanwege de corona maatregelen, buiten georganiseerd. Namelijk in de Haarlemmerhout. Mocht de situatie het toelaten zal de training weer naar binnen, ook naar "De Parel" aan de Anna van Burenlaan, worden verplaatst.

Maandag 18.30 - 19.45 uur
Maandag 19.45 - 21.00 uur

De eerste Boot-fit training is op maandag 5 oktober (dit is eerder dan gebruikelijk om direct aan te sluiten op de outdoortraining.

 

Kosten

Voor deelname aan beide trainingen geldt een aparte eigen bijdrage die wordt verrekend met de contributie:

Boot-Fit: €110,-
Pilates: €115,-

 

Inschrijven

Inschrijven kan per via dit online formulier. Je kan hier je voorkeur en tweede voorkeur aangeven en we doen ons uiterste best je op één van die twee momenten in te delen (Let op, je moet wel eerst inloggen).

 

Sluiting van de inschrijvingen

De inschrijving sluit op 18 oktober 2020.

 

Corona maatregelen

We hebben besloten de Boot-fit trainingen buiten, in de Haarlemmerhout, te organiseren. Op dezelfde locatie als de outdoortraining van Eva. Vanwege het statische karakter denken we dat de Pilates trainingen wel binnen kunnen plaatsvinden. Wel zorgen we hier voor maximale ventilatie en vragen we jullie alle bekende maatregelen (1.5m, thuis blijven bij klachten) strikt na te leven.

 

Nieuwe locatie

De Oosterhoutschool is gestopt met de verhuur van hun gymzaal. Daarom huren we dit jaar de 500m verderop gelegen zaal van "De Parel" aan de Anna van Burenlaan. Deze zaal is iets kleiner dan die van de Oosterhoutschool. We kijken of we komend jaar weer een grotere zaal kunnen huren maar we moesten door de late aankondiging dit jaar snel schakelen.

Instagram