previous arrow
next arrow
Slider

Zeilen voor roeiers

Wat zeilers en roeiers gemeen hebben, is de liefde voor de watersport. Die liefde combineert Het Spaarne dan ook graag binnen 1 lidmaatschap. Kom een keer langs op de Mooie Nel, waar sinds 2017 onze zeillocatie is gevestigd.

Je kunt zeillessen bij ons krijgen, wedstrijdjes meevaren, of gewoon een keertje komen voor de gezelligheid. Ben je een ervaren zeiler, dan is de plas voor jou waarschijnlijk te klein om uitdagend te zijn. Zo’n plas is juist wel weer heel geschikt om wedstrijd te varen en zeillessen te geven. We kunnen de hulp van nieuwe instructeurs goed gebruiken. En de nazit wil je ook niet missen. Mail naar om je op te geven als instructeur.

Je kunt ook met je ploeg naar de Mooie Nel roeien. De vlotten zijn er voor aangepast en het is een ideale sanitaire stop. Maar let op, je kunt niet zomaar het gebouw in of van de landzijde het terrein op. Daarvoor heb je een elektronisch werkende sleutel (een ‘tag’) nodig. Zo bestel je er een.

Houd de agenda in de gaten voor activiteiten waarin we roeien en zeilen combineren. Heb je hiervoor ideeën? Mail ons via

Kun je al zeilen en wil je zelfstandig met een boot van de vereniging het water op? Dan vragen wij je eerst je vaardigheid aan ons te laten zien. Stuur voor het maken van een afspraak een mail naar 

Instagram