mooie nel gestartNa jarenlange voorbereiding en ontwikkeling van de locatie Mooie Nel is op 10 februari de Ondererfpachtovereenkomst met het Recreatieschap Noord Holland bij de notaris getekend. De bouwfase is nu begonnen: de aannemer Dura Vermeer is op 20 februari gestart met de grondwerkzaamheden. Bij de huidige planning is de bouw van onze nieuwe locatie in mei van dit jaar gereed. We verwachten het nieuwe zeilseizoen dit jaar te kunnen starten vanaf de nieuwe locatie zodat aan jarenlang ‘ kamperen’  aan de gemeentesteiger een einde komt.

 

Na oplevering voeren we nog wat werk in eigen beheer uit. Hiervoor doen we -tegen die tijd- een beroep op vrijwilligers. De investeringen zoals gepland blijven binnen het mandaat dat door de ledenvergadering is gegeven.

 

Als het hoogste punt van de nieuwe loods is bereikt zullen we de opvolgende zaterdagmorgen 11.00 uur in de Loods ‘pannebier’ schenken.

Om de start van de bouwfase te vieren plannen we ook een bijeenkomst met de andere partijen die bouwen (Haarlemse Reddingsbrigade, Dynamique) en alle instanties die betrokken zijn geweest in het voorbereidingstraject.

 

Via de Loods en/of de Nieuwsbrief houden wij je elke maand op de hoogte van de vorderingen van het bouwtraject. Tijdens de ALV van 31 maart lichten we mondeling de laatste stand van zaken met beelden toe.

Instagram