logo paviljoen loefVan onze nieuwe buren aan de Mooie Nel ontvingen we onderstaande oproep. We brengen 'm graag onder je aandacht.

 

De familie Dalhuisen, initiatiefnemers van Paviljoen Loef, uw toekomstige buren aan de Mooie Nel vragen uw aandacht voor 'een laatste loodjes steunactie'. Via het platform van Doorgaan.nl zijn wij een crowdfundactie gestart. 

Vanaf 2011 zijn de KR&ZV het Spaarne en Dynamique-Paviljoen Loef (de familie Dalhuisen) heel nauw bij elkaar betrokken.

De zeilafdeling van het Spaarne streeft al van ver voor 2011 naar een vervangende locatie voor haar zeilboten. En Dynamique wil al jaren graag een tweede onderkomen realiseren met horeca activiteiten. Dat gaat nu beide op Schoteroog gebeuren. Het was dan ook al snel duidelijk voor de betrokkenen dat samen optrekken alleen maar voordelen had.

Tijdens het ontwikkelproces hebben beide partijen veel profijt gehad van de aanwezigheid van de ander. Voor Dynamique waren de ervaren gepensioneerde mannen van het Spaarne onmisbaar. Op vele cruciale momenten hebben de projectmannen en bestuursleden veel tijd en deskundigheid in de strijd geworpen. Ook maakte bijvoorbeeld Gert Jan Binkhorst speciaal tijd vrij om met ons naar moeilijke gesprekken te gaan met weerbarstige 'procesbewakers'. En voor het Spaarne was het project Paviljoen Loef onmisbaar omdat de provincie alleen goedkeuring wilde verlenen aan verdere ontwikkelingen in het groengebied Schoteroog als daar een openbaar toegankelijke voorziening aan gekoppeld zou zijn. En Paviljoen Loef wordt die openbare horeca en recreatievoorziening.  

Zoals bij veel bouwprojecten zijn de kosten moeilijk in de hand te houden. En wij werken met een absoluut minimaal krediet van onze bank. Ons project wordt gefinancierd vanuit een zeer succesvolle crowdfund actie binnen ons eigen netwerk, een subsidie vanuit de provincie Noord Holland, eigen vermogen en een deel bank krediet. Maar we komen nog een procent of 10 tekort. Dat willen we aanvullen via een laatste crowdfund actie via een professioneel platform. 

Op de website www.doorgaan.nl staat ons project vermeld bij de nieuwe projecten onder de projectnaam Paviljoen Loef.

Wat houdt deze actie precies in? 

Eigenlijk is het een soort voorverkoop van de diensten die we straks gaan aanbieden. U krijgt dus een product naar keuze terug voor uw bijdrage. De tegenprestaties die wij bieden zijn bijvoorbeeld een lunch of een diner. Maar ook een sloepje huren of een feest bij Loef is mogelijk.

Hoeveel u wilt bijdragen bepaalt u geheel zelf en of u wel of geen tegenprestatie verlangd is ook vrij te bepalen. Alle kleine beetjes helpen. We hebben tot onze verrassing ook al diverse giften ontvangen. Uw bijdrage wordt overigens pas geïnd door het platform als het doelbedrag is behaald.

We hopen velen van u komende zomer bij paviljoen Loef te ontvangen, voor een lunch, een diner of een lekker kopje koffie op ons drijvende terras. En of u nu roeiend, fietsend, zeilend of rijdend komt maakt ons niks uit!

Hartelijke groeten,
De Familie Dalhuijsen,
Paviljoen Loef                      
Tel. Dynamique 06 22 94 77 95

 

Instagram