mooie nelSchrijf je nu in voor de feestelijke opening van onze nieuwe locatie de Mooie Nel op zaterdag 23 september a.s!

Alle Spaarneleden kunnen zich hier inschrijven voor de officiële opening inclusief gratis borrel en hapjes tussen 16.00 en 18.00 uur.

 

Je kunt je ook inschrijven voor het aansluitende feestelijke en muzikaal omlijste diner bij restaurant Paviljoen Loef (de buurman). Het driegangenmenu bestaat uit Gazpacho, Pasta aglio olio e peperonico met gekruide tomatensaus en serrano gehaktballetjes en met knapperig brood en aïolo en diverse verse salades en als dessert Panna cotta met vruchtjes. Voor het diner inclusief drankjes gelieve voor 13 september 32,- p.p. over te maken naar Dynamique, rekeningnummer NL25INGB0007777903.

 

Vanaf 14.00 uur, dus voorafgaand aan de officiële opening met externe genodigden en de Spaarneleden, is er een gevarieerd roei- en zeilprogramma te zien. Je kunt je via Dolf Hartemink als ploeg inschrijven om naar de Mooie Nel te roeien en daar acte de presence te geven en de feestelijkheden bij te wonen. Uiteraard worden alle zeilboten (Polyvalken en Randmeer) zeilend in hun volle glorie getoond. En ook enkele klassieke zeilwherry’s en Sailabilityboten (boten voor aangepast roeien).

 

Kortom een mooie gelegenheid om de nieuwe unieke locatie te bezichtigen, het plezier van het zeilen te beleven en samen deze mijlpaal in de geschiedenis van Het Spaarne te vieren. 

 

Instagram