tagOnze dependance aan de Mooie Nel is bijna klaar. Op 23 september openen we 'm. Je kunt er al zeilen, de zeilboten liggen klaar om gebruikt te worden. Om bij de boten te komen of het gebouw in te kunnen, heb je een elektronische sleutel nodig ('tag'). Met die tag open je het hek en het gebouw. De meeste zeilnstructeurs hebben er al een. Wil jij er ook een? Bijvoorbeeld om dat je je zeilproef al hebt en de zeilboten wil kunnen gebruiken? Of omdat je -op termijn- ook de roeiboten wil gebruiken die er komen te liggen? Of omdat je zeilinstrucite hebt en niet op je instructeur wil wachten om de steiger op te kunnen? Dat kan. Ieder Spaarnelid kan zo'n tag krijgen tegen betaling van €25 borg.

 

We houden daarvoor een aantal uitdeelsessies. De eerstvolgende is zaterdag 9 september van 9 tot 11 uur in de clubzaal van de Loods in Heemstede (dus niet de Mooie Nel). Je kunt langskomen als je er een wil hebben. Geef vooraf svp aan dat je er een wil, dan maken we je tag alvast in orde. Dat kan via De datum van de volgende uitdeelsessie is nog niet bekend. Je kunt je altijd melden via als je een tag wil hebben.

 

De borg betaal je per eenmalige incasso. Je hoeft geen cash mee te nemen bij het ophalen. Neem wel je bankrekeningnummer mee.