headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Bardienst doen, wat doe je dan?

Onder het motto 'Voor leden, door leden' wordt de inzet van ieder lid verwacht. De volwassen leden verplichten zich tot 1 à 2 maal per jaar bardienst. Eén keer per jaar krijgen leden de gelegenheid om zichzelf via de website in te roosteren op de datum en tijd die het beste uitkomt.

Na de introductie die je aan het begin van je bardienst krijgt, ben je samen met de andere bardienstleden verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de sociëteit. 

Als bardienst ben je het visitekaartje van de vereniging en maak je het de leden naar de zin met drankjes en hapjes uit bar en keuken. Bij het woensdagavondeten help je ook met uitserveren van het eten.

Op de woensdag- en zaterdagavond en bij evenementen is een IVA certificaat (verantwoord alcohol schenken) verplicht als je bardienst draait, zonder dat kan de Sociëteit een boete krijgen.

Lees de instructie verantwoord alcohol schenken op www.nocnsf.nl, doe de test voorafgaand aan je bardienst en mail je certificaat naar 

Als voorbereiding op het tappen van een perfect biertje kan je hier kijken:

 

 

Bij het afrekenen betaalt iedereen met zijn of haar pinpas. Dat werkt prettig en snel en scheelt veel werk voor de penningmeester. 

Aan het eind van de bardienst (bij het afsluiten) loop je een checklist door, zodat je opvolgers ook een prettige start hebben.

Bij vragen is de begeleider van de SoCom bereikbaar. 

We wensen je veel plezier bij je dienst!

 

Instagram