headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Wachtwoord vergeten? Of wil je het veranderen?

 

Wat was je van plan en welk wachtwoord hoort daarbij?

Zo af en toe meldt zich een lid bij ons dat niet kan afschrijven, omdat hij of zij het wachtwoord van de website niet meer weet. Maar... die twee systemen staan helemaal los van elkaar. De inloggegevens staan daarom ook los van elkaar. Om boten af te schrijven heb je het wachtwoord van het afschrijfsysteem nodig en niet het wachtwoord van de website. En heb je bijvoorbeeld je wachtwoord voor de website net veranderd, dan is het wachtwoord van het afschrijfsysteem niet vanzelf mee veranderd. Je kunt natuurlijk wel zelf beide wachtwoorden zo aanpassen dat ze aan elkaar gelijk zijn. Let daarbij op de eisen die we aan je wachtwoord van de website stellen. Aan het wachtwoord van het afschrijfsysteem stellen we geen eisen.

Hieronder zie je waar je terecht kunt als je een wachtwoord bent vergeten of wil veranderen.

 

Website

Wachtwoord van de website vergeten? Klik dan hier.

Wachtwoord van de website veranderen? Klik dan hier.

Gebruikersnaam vergeten? Klik dan hier.

 

Afschrijfsysteem

Je wachtwoord van het afschrijfsysteem kun je zelf aanpassen. Dan kan door in de loggen in het afschrijfsysteem en dan in het menu te klikken op 'Overzichten' en dan op 'Profiel'. Je komt dan op de pagina waar je je wachtwoord kunt aanpassen.

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord van het afschrijfsysteem bent vergeten, kun je contact opnemen met de webmasters via Zij kunnen je verder helpen.

 

KNRB / www.roeien.nl

Om een wedstrijdlicentie aan te vragen, heb je een account op www.roeien.nl nodig. Die site is van de KNRB, niet van ons. Wij kunnen je daarom niet helpen als je niet kunt inloggen.

Om een account aan te maken bij de KNRB, heb je je KNRB-nummer nodig. Als we je KNRB-nummer weten, staat het op je persoonlijke pagina op onze eigen website. Je kunt het daar vinden als je bent ingelogd. Staat het daar niet, dan weten we het helaas niet en kunnen we je er niet aan helpen.

Als je je wachtwoord van de KNRB vergeten bent, kun je hier terecht: https://mijn.roeien.nl/wachtwoord-vergeten

 

Mysportsplanner

Soms krijgen we de vraag of wij het wachtwoord voor www.mysportsplanner.com kunnen aanpassen. Die site is ook niet van ons, daarom kunnen we je helaas ook daar niet mee helpen. Je kunt hier terecht als je je wachtwoord bent vergeten: www.mysportsplanner.com/?action=forgot-credentials

Instagram