previous arrow
next arrow
Slider

Wachtwoord vergeten? Of wil je het veranderen?

 

Welk wachtwoord ben je vergeten of wil je veranderen?

Het afschrijfsysteem en de website zijn twee systemen die helaas helemaal los van elkaar staan. De inloggegevens staan daarom ook los van elkaar. Als je je wachtwoord van het ene systeem verandert, verandert het andere wachtwoord niet vanzelf mee. En als je het wachtwoord van het ene systeem bent vergeten, kun je nog wel in het andere systeem terecht.

 

Website

Wachtwoord van de website vergeten? Klik dan hier.

Wachtwoord van de website veranderen? Klik dan hier.

Gebruikersnaam vergeten? Klik dan hier.

 

Afschrijfsysteem

Je wachtwoord van het afschrijfsysteem kun je zelf aanpassen. Dan kan door in de loggen in het afschrijfsysteem en dan in het menu te klikken op 'Overzichten' en dan op 'Profiel'. Je komt dan op de pagina waar je je wachtwoord kunt aanpassen.

Als je je gebruikersnaam of wachtwoord van het afschrijfsysteem bent vergeten, kun je contact opnemen met de webmasters via Zij kunnen je verder helpen.

 

KNRB / www.roeien.nl

Om een wedstrijdlicentie aan te vragen, heb je een account op www.roeien.nl nodig. Die site is van de KNRB, niet van ons. Wij kunnen je daarom niet helpen als je niet kunt inloggen.

Om een account aan te maken bij de KNRB, heb je je KNRB-nummer nodig. Dat hebben we op je persoonlijke pagina op onze eigen website gezet.

Als je je wachtwoord van de KNRB vergeten bent, kun je hier terecht: https://mijn.roeien.nl/wachtwoord-vergeten

 

Mysportsplanner

Soms krijgen we de vraag of wij het wachtwoord voor www.mysportsplanner.com kunnen aanpassen. die site is ook niet van ons, daarom kunnen we je helaas ook daar niet mee helpen. Je kunt hier terecht als je je wachtwoord bent vergeten: https://www.mysportsplanner.com/?action=forgot-credentials

Instagram