headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Account activeren

 

Sommige informatie op deze website is voorbehouden aan leden van KR&ZV Het Spaarne. Leden kunnen inloggen om die informatie te bereiken. Om in te kunnen loggen zal je je account moeten activeren.

 

Hoe activeer ik een account?

Vul het e-mailadres in zoals je die bij het ledensecretariaat hebt opgegeven. Onderaan de pagina moet je de twee uit het plaatje invullen. Dat is om er zeker van te zijn dat je een mens bent en geen computer die vervelend wil doen door nep-accounts aan te maken.
De website verstuurt daarna een link met een verificatiecode naar je e-mailadres om zeker te zijn dat je de eigenaar van het emailadres. Met deze verificatiecode kan je een nieuw wachtwoord maken.

 

Eisen aan het wachtwoord
Je wachtwoord mag je zelf bepalen en...

  1. het moet minimaal 6 karakters lang zijn
  2. het minimaal één kleine letter, één hoofdletter en één cijfer bevatten
  3. het mag niet lijken op je gebruikersnaam (lidnummer)
  4. het mag niet lijken op delen van je emailadres
  5. karakters mogen niet meer dan twee keer voorkomen

 

En kan ik dan gelijk inloggen?
Ja, na activatie van je account kan je meteen gebruik maken van de informatie die alleen voor leden toegankelijk is. Je gebruikersnaam is je lidnummer, het wachtwoord heb je zojuist zelf aangemaakt.

Klik hier om door te gaan naar de activatiepagina.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met de webmasters.

 

En kan ik dan ook een boot afschrijven?

De website en het afschrijfsysteem staan helaas los van elkaar. Je gebruikersnaam is bij beide systemen gelijk aan je lidnummer, maar daar houdt de vergelijking op. Met je account voor de website kun je dus geen boten afschrijven. Je wachtwoord voor de website bepaal je bij het activeren zoals hierboven staat. Je wachtwoord voor het afschrijfsysteem krijg je nadat je lid bent geworden. Je kunt dat later wel zelf aanpassen.

Instagram