headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Kom eerst kennismaken!

Het Spaarne kent de mogelijkheid om eerst een periode kennis te maken met de vereniging. Die kennismakingsperiode is voor iedereen 2 maanden. Ben je tussen de 11 en 18 jaar, lees dan hier verder. Wil je als mindervalide roeien of zeilen dan kun je je aanmelden bij de CAR of Sailability.

Voor alle anderen betekent het dat je een paar keer kunt komen roeien en/of zeilen (in het zeilseizoen) en dat je kunt kennismaken met ons verenigingsleven. Aan het eind van de kennismakingsperiode besluit je of je inderdaad definitief lid wilt worden. Wil je dat niet, dan geef je dat door aan de ledenadministratie. Een kennismakingsperiode kost een klein bedrag en gaat altijd in op de eerste van de maand. Je betaalt via een automatische incasso die we tijdens je kennismakingsperiode incasseren.

Nadat je je hebt aangemeld via de website nemen we contact met je op en maken we afspraken over instructie (voor de beginners) of over voor-roeien/voor-zeilen (voor de ervaren roeiers en zeilers).

Besluit je definitief lid te worden van onze vereniging, dan hoef je geen actie te ondernemen. Je wordt dan na deze periode automatisch lid. Je gaat vanaf dat moment contributie, inclusief entreegeld, betalen (zie voor meer informatie de contributiepagina).

Wil je na de kennismakingsperiode niet verder, dan betaal je alleen voor de kennismakingsperiode. Je moet dan wel uiterlijk twee dagen voor het einde van je kennismakingsperiode opzeggen bij de ledenadministratie.

Instagram