headerfotoloods.jpg
20210924_193329Laser400
20140530_200219.jpg
124545-IMG_1028 - kopie.jpg
154236-4O5A6535-Pano-MvO-1920.jpeg
MerijnSoeters-lr-online-2417-pano.jpeg
previous arrow
next arrow

Wedstrijdlicentie

Om deel te kunnen nemen aan roeiwedstrijden, is het nodig om digitaal een wedstrijdlicentie (W-licentie) aan te vragen. Het is goed om te weten dat je zelf verantwoordelijk bent om je wedstrijdlicentie aan te vragen. Dit kun je doen bij de KNRB op Mijn Roeien. Hieronder leggen we je uit hoe je dat doet. Hou er rekening mee dat het aanvragen van een licentie soms een paar dagen kan duren. Vraag de licentie dus op tijd aan en wacht niet tot het laatse moment.

Mocht je er niet uit komen, neem dan contact met de KNRB op. Je kunt ook een mail sturen naar de ledenadministratie van de KNRB via .

Meer informatie over de wedstrijdlicentie vind je hier.

Hieronder vind je de uitleg over het aanvragen van de wedstrijdlicentie.

Hoe werkt inloggen in de Mijn Roeien omgeving?

  1. Ga in Google Chrome of Microsft Edge naar mijn.roeien.nl (in andere browsers lukt het aanvragen van een licentie vaak niet). Indien het de eerste keer is dat je inlogt kun je een wachtwoord aanvragen door te klikken op “log je voor het eerst in?”. Hier kun je jouw KNRB-lidmaatschapsnummer invullen. Je KNRB-lidmaatschapsnummer staat op je persoonlijke pagina van www.hetspaarne.nl Staat daar geen KNRB-nummer? Neem dan contact op met de ledenadministratie van Het Spaarne
  2. Je ontvangt een e-mail op het e-mailadres dat bij de bond bekend is, hiermee kun je een wachtwoord bij de KNRB instellen. Let op: de mail met je wachtwoord kan ook in de ongewenste mail terecht komen. Krijg je geen e-mail binnen, check dan op je persoonlijke pagina van www.hetspaarne.nl of bij de ledenadministratie van Het Spaarne of je emailadres klopt
  3. Nadat je jouw wachtwoord hebt ingesteld kun je inloggen op mijn.roeien.nl

Hoe werkt het aanvragen van een wedstrijdlicentie?

Vervolgens kun je een wedstrijdlicentie aanvragen. Je doet dit als volgt:

  1. Controleer eerst of je gegevens die in de Mijn Roeien omgeving staan kloppen. Kloppen ze niet? Vraag dan eerst bij de ledenadministratie van Het Spaarne of zij de onjuiste gegevens willen wijzigen, voordat je een W-licentie aanvraagt. Zodra deze gegevens zijn aangepast, kun je verder met stap 2.
  2. Klik op de button “Vraag licentie aan”.
  3. Je kunt vervolgens de W-licentie aanklikken, de voorwaarden lezen en deze accepteren.
  4. Je W-licentie is nu geactiveerd. Het is niet nodig om jaarlijks een nieuwe licentie aan te vragen, deze wordt automatisch verlengd.
Instagram